Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πιπιλή: Nα μείνει αλώβητη η ΝΔ από τα σούργελα που ετοιμάζονται να επιστρέψουν

«Η επιστροφή στη λαϊκό-δεξιά μπαρόκ, θα είναι η καταστροφή μας»

fwteini pipili

Κατηγορηματικά αρνητική στα σενάρια επιστροφών στελεχών από τη «δεξιά πολυκατοικία» στη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε η βουλευτής του κόμματος Φωτεινή Πιπιλή προειδοποιώντας ότι τυχόν «επιστροφή στη λαϊκό- δεξιά μπαρόκ» θα είναι η «ολοκληρωτική καταστροφή της ΝΔ».

Επικαλούμενη μάλιστα τα τελευταία δημοσκοπικά αποτελέσματα υποστήριξε ότι η ΝΔ «πρέπει να παραμείνει αλώβητη από διάφορα σούργελα που προετοιμάζονται να επιστρέψουν». Συνέκρινε, δε, τα σημερινά σενάρια με την περίπτωση της επιστροφής του Γιώργου Σουφλιά λέγοντας χαρακτηριστικά: «άλλη προσωπικότητα είναι και υπήρξε ο Γιώργος Σουφλιάς για την παράταξη της ΝΔ και άλλο όλοι αυτοί οι πονεμένοι, πικραμένοι και ψεκασμένοι… οι ακροδεξιοίζοντες».

Κατά την κυρία Πιπιλή «η μοναδική λύση για τη διεύρυνση της ΝΔ που απαιτείται είναι η στροφή στον μετριοπαθή, αυτόν που λέμε χονδρικά κεντρώο ψηφοφόρο».

Ερωτηθείσα για το θέμα της εκλογής του επόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας απάντησε ότι πρέπει να συζητηθούν περιπτώσεις λαμπρών προσωπικοτήτων Ελλήνων και Ελληνίδων δεδομένου ότι «το πολιτικό σύστημα δεν έχει θετική αύρα για τον κόσμο» όπως είπε.

By