Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πλούσιοι Κινέζοι θανατώνουν τίγρεις σε πάρτι για διασκέδαση

Τουλάχιστον δέκα τίγρεις θανατώθηκαν σε μια πόλη της νότιας Κίνας στη διάρκεια ιδιωτικών πάρτι με τη συμμετοχή τοπικών αξιωματούχων και πλούσιων επιχειρηματιών

tigris

Τουλάχιστον δέκα τίγρεις θανατώθηκαν σε μια πόλη της νότιας Κίνας στη διάρκεια ιδιωτικών πάρτι με τη συμμετοχή τοπικών αξιωματούχων και πλούσιων επιχειρηματιών, αναφέρεται σε δημοσιεύματα του κινεζικού Τύπου.

Τα άγρια ζώα στη συνέχεια κατακρεουργήθηκαν. Η γούνα τους, το κρέας τους και τα οστά τους πουλήθηκαν σε πολύ υψηλές τιμές, διευκρίνισε η εφημερίδα «Νανφάνγκ«, που ελέγχεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ.

Αυτά τα αποτρόπαια θεάματα αποκαλύφθηκαν χάρη σε μια αστυνομική επιχείρηση στην κοινότητα Ζαντζιάνγκ, η οποία επέτρεψε να κατασχεθεί το πτώμα μιας τίγρης που είχε σκοτωθεί πρόσφατα και διάφορα προϊόντα που προέρχονταν από το αιλουροειδές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτά τα άγρια ζώα θανατώθηκαν μπροστά σ” ένα κοινό από αξιωματούχους και τοπικές προσωπικότητες που ήταν μάλιστα υπερήφανοι για το γεγονός ότι επιδείκνυαν έτσι τον πλούτο τους.

By