Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Πλυθείτε γιατί έρχονται τουρίστες!»

Απίστευτη νουθεσία του δημάρχου Οινουσσών προς τους κατοίκους εν όψει της άφιξης κρουαζιερόπλοιου στο νησί

oinousses1

Πολλά σχόλια έχουν προκαλέσει οι… οδηγίες του δημάρχου Οινουσσών Ευάγγελου Αγγελάκου προς τους κατοίκους του νησιού με αφορμή την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου EUROPA 2 της γερμανικής εταιρείας HAPAG LLOYD, καθώς τους ζητά να… πλυθούν και να ξυριστούν για να υποδεχθούν τους τουρίστες!

«Εμφάνισις προσώπων και υπηρεσιών: Επιμελημένη (ξυρισμένοι, καθαροί και ευπρεπώς ενδεδυμένοι)», αναφέρει ειδικότερα η ανακοίνωση. Ο δήμαρχος ζητά μάλιστα να υπάρχει κίνηση στους δρόμους και παιδιά που παίζουν ώστε να μη δοθεί στους ξένους η εντύπωση μίας νεκρόπολης, αλλά ενός ζωντανού και περιποιημένου χωριού.

Τα κίνητρα του δημάρχου είναι πάντως… ευγενή, καθώς αγωνιά για το μέλλον του τουρισμού στο νησί.

«Αν οι επισκέπτες μείνουν ευχαριστημένοι θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις. Αν όχι, δεν θα μπει στο πρόγραμμα της εταιρείας και δεν πρόκειται να επαναληφθεί. Αν αξιοποιήσουμε αυτήν την ευκαιρία, οι συνέπειες μπορεί να μας είναι σημαντικές και επωφελείς. Αν όχι, εμείς οι ίδιοι θα είμαστε υπεύθυνοι και άξιοι της μοίρας μας. Κανείς δεν μας χρωστάει τίποτα. Το βιος μας το κερδίζουμε μόνοι μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να μπούμε σε μόνιμο προορισμό της εταιρείας/πλοίου/πλοίων», εξηγεί, προτού μπει στις αναλυτικές οδηγίες που προκάλεσαν την αντίδραση των κατοίκων του νησιού κυρίως για το ύφος της διατύπωσης.

Δείτε όλη την ανακοίνωση του δημάρχου:

oinousses

(Visited 1 times, 1 visits today)
By