Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Καταδικάζουμε τα κρούσματα διαφθοράς

Ζητεί την παραδειγματική – εξοντωτική τιμωρία όλων όσων με τις πράξεις τους αμαυρώνουν την πατρίδα στις δύσκολες ώρες που πορεύεται

 

fakelakiΤο κρούσμα διαφθοράς στη Θεσσαλονίκη καταδικάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών Υπαλλήλων (ΠΟΕ-ΔΟΥ) με σχετική ανακοίνωση της.

Νωρίτερα, σήμερα  τρεις υπάλληλοι του ΣΔΟΕ, καθώς και μια λογίστρια συνελήφθησαν, αφού όπως διαπιστώθηκε ζήτησαν φακελάκι περίπου 25.000 ευρώ, από ιδιοκτήτη καταστήματος ρούχων στη συμπρωτεύουσα, ούτως ώστε να μη βεβαιώσουν πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σύσσωμος ο εφοριακός κλάδος, καταγγέλλει, αποκηρύσσει και αποβάλει από τις τάξεις του, ακόμα και την σκέψη καταλήστευσης και διασπάθισης του δημόσιου πλούτου, του ιδρώτα του κάθε εργαζόμενου, του κάθε επιχειρηματία.

Επιπροσθέτως, η Ομοσπονδία καταγγέλλει την Πολιτική Ηγεσία που με τους «τεχνοκρατικούς» της, πειραματισμούς αλλά και την συνέχιση της πολιτικής και πρακτικής διαχείρισης του προσωπικού, με την επικυριαρχία των εκάστοτε «ημετέρων» της, συμβάλει δυστυχώς στην ύπαρξη τέτοιων «σκοταδιστικών» φαινομένων αντί να τα αντιμετωπίσει.

Επιπλέον, η ίδια ζητεί την παραδειγματική – εξοντωτική τιμωρία όλων όσων με τις πράξεις τους συκοφαντούν και εκθέτουν, όχι τόσο τον κλάδο (δίνοντάς τον βορρά στις ορέξεις των ιδιωτικών συμφερόντων και εύκολο στόχο σε βάρβαρα σχέδια), αλλά προπαντός αμαυρώνουν την Πατρίδα μας στις δύσκολες τούτες ώρες που πορεύεται.

Η ανακοίνωση καταλήγει, επισημαίνοντας ότι επανειλημμένα (Δ.Τ. 28.6.2012, 8.1.2013 κλπ τα πλήρη κείμενα στο www.poedoy.gr ) αλλά και καθημερινά με πολλές παρεμβάσεις της, έχει καταθέσει σχετικές προτάσεις καταπολέμησης του προβλήματος ,τις οποίες η Πολιτική Ηγεσία, διαχρονικά δεν τις υλοποιεί, αναλαμβάνοντας τη σχετική ευθύνη της.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By