Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ποιοι δικαιούνται το οικογενειακό επίδομα του ΟΓΑ

Ο κάθε δικαιούχος χρειάζεται μόνο το ΑΦΜ του, το ΑΜΚΑ και τον αριθμό αίτησης Α21

epidomata

Ενεργοποιήθηκε σήμερα η εφαρμογή όπου θα μπορούν να ενημερωθούν οι δικαιούχοι των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού για την πορεία της αίτησης Α21.

Συγκεκριμένα όλες οι οικογένειες που έχουν κάνει την αίτηση Α21 για το 2014 για να λάβουν τα οικογενειακά επιδόματα ΟΓΑ, μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικά τον έλεγχο της αίτησής τους. Ο έλεγχος θα τους δείξει εάν χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά στους ανταποκριτές ή τις υπηρεσίες του ΟΓΑ εφόσον έχει γίνει λάθος στην αίτηση Α21.

Επίσης ο ηλεκτρονικός έλεγχος θα δείξει ακόμα αν δεν πληρούνται τα κριτήρια για τα επιδόματα και δεν θα τα λάβουν καθόλου.

Με τον ηλεκτρονικό έλεγχο στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ θα μπορούν οι δικαιούχοι να δουν τι ακριβώς λείπει για να τους πιστωθούν τα χρήματα.

Ο κάθε δικαιούχος χρειάζεται μόνο το ΑΦΜ του, το ΑΜΚΑ και τον αριθμό αίτησης Α21, τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο προσωπικό τους λογαριασμό στο taxisnet και συγκεκριμένα στην ειδική εφαρμογή για τα νέα επιδόματα στήριξης τέκνων.

By