Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ποιοι οι δημοφιλέστεροι Περιφερειάρχες – Δήμαρχοι

 Το 67,4% των ερωτηθέντων απαντά πως θα στηρίξει τον υποψήφιο που δεν θα έχει σχέση με την πολιτική και τα κόμματα

ekloges1Περίπου 7 στους 10 υποστηρίζουν πως στις δημοτικές εκλογές θα ψηφίσουν υποψήφιο που δεν έχει σχέση με τα κόμματα και την πολιτική, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Kapa Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής. Επίσης, το 67,4% των ερωτηθέντων απαντά πως θα στηρίξει τον υποψήφιο που δεν θα έχει σχέση με την πολιτική και τα κόμματα.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega υποστήριξε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να καταρτιστεί ένας νέος εκλογικός νόμος χωρίς κομματική χροιά, καθώς -όπως είπε- είναι κάτι που ζητάει και η ίδια η κοινωνία, επικαλούμενος και σχετικό γκάλοπ που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής». Επίσης, υποστήριξε ότι το σύστημα με ενιαίο ψηφοδέλτιο θα πρέπει να εφαρμοστεί και σε άλλες εκλογές, όπως αυτές των συνδικαλιστικών σωματείων.

Παράλληλα και σύμφωνα με την δημοσκόπηση το 44,9% εκτιμά ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα ψηφίσει υποψήφιο ο οποίος θα προέρχεται από το χώρο της κεντροαριστεράς, και το 31% υποψήφιο από την κεντροδεξιά.

 

 

dimarxoi1

Οι δέκα δημοφιλέστεροι δήμαρχοι 

deka protoi

(Visited 1 times, 1 visits today)
By