Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ποιος είδε τον Τζέραρντ και δεν φοβήθηκε!

Ο αρχηγός της Αγγλίας δεν έκρυψε την οργή του στο τέλος του φιλικού με την Ονδούρα, με αφορμή κάποια σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων

gerald

Ο αρχηγός της Αγγλίας δεν έκρυψε την οργή του στο τέλος του φιλικού με την Ονδούρα, με αφορμή κάποια σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

«Έγιναν κάποια τρομακτικά τάκλιν για φιλικό. Και εγώ δέχθηκα ένα άσχημο. Είμαι αρκετά απογοητευμένος. Έκαναν πολύ ηλίθια φάουλ. Είμαι τουλάχιστον ανακουφισμένος που δεν υπήρξαν τραυματισμοί», είπε ο Στήβεν Τζέραρντ βάζοντάς τα και με τον διαιτητή που έβγαλε οκτώ φορές την κίτρινη κάρτα από το τσεπάκι του ενώ απέβαλε και έναν ποδοσφαιριστή της Ονδούρας.

Ο αγώνας στο Μαϊάμι σημαδεύτηκε από τη 40λεπτη διακοπή του εξαιτίας κεραυνών, με την Αγγλία να χάνει ευκαιρίες με τον Στάριτζ, δίδυμο στην επίθεση με τον Ρούνεϊ, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει (0-0).

Αγγλία: Χαρτ (75′ Φόρστερ), Γκλεν Τζόνσον, Γκάρι Κέιχιλ, Τζαγκιέλκα, Μπέινς, Τζέραρντ (46′ Γουίλσιρ), Χέντερσον (83′ Λάμπαρντ), Λαλάνα, Γουέλμπεκ (79′ Ρίκι Λάμπερτ), Ρούνεϊ (46′ Μπάρκλεϊ), Στάριτζ.

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By