Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ποιος είναι ο ταξιτζής που συνοδεύει παντού τον Σταύρο Νιάρχο

Ο πιο περιζήτητος εργένης στον κόσμο, ο κούκλος δισεκατομμυριούχος Σταύρος Νιάρχος λατρεύει την Αθήνα και την επισκέπτεται συνέχεια, χωρίς να τον καταλάβουν δημοσιογράφοι και παπαράτσι.

Εχει πάντα δίπλα του έναν Ελληνα οδηγό ταξί που τον συνοδεύει πάντα και παντού.

niarxos-stavros-660_0

Γράφει η Σίβυλλα στο Βήμα:

«O Φίλιππος Νιάρχος, ένας από τους ελάχιστους Ελληνες ο οποίος βρέθηκε και πάλι στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, συνήθιζε να επισκέπτεται τον φίλο του Νίκι Μαυρολέοντα. Περνούσε από τη Σπετσοπούλα στο Πόρτο Χέλι οδηγώντας πολλές φορές ο ίδιος ένα χειροποίητο Riva.

Ο ωραίος νεαρός γιος τουΣταύρος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται αρκετές φορές incognito στην Αθήνα, συνηθίζει να κυκλοφορεί με… ταξί. Ο low profile Stav, ένας από τους πλέον πολύφερνους γαμπρούς στον πλανήτη, έχει επισκεφθεί από κατάστημα που φτιάχνει βάφλες στη Βουλιαγμένη ως εστιατόριο με ψαρικά και νυχτερινό club με ένα συγκεκριμένο ταξί.

Ηταν πολλοί αυτοί που αναρωτιόνταν ποιος είναι ο κύριος ο οποίος συνοδεύει πάντα στις νυχτερινές εξόδους του τον πάμπλουτο κληρονόμο.

Ο golden heir και ο φίλος taxi driver

O κύριος δεν είχε σίγουρα την εμφάνιση bodyguard. Πρόκειται για έναν… απλό, γλυκό κυριούλη. Τελικά ο παιδικός μου φίλος Ντίντης Ευπαλίδης πληροφορήθηκε ότι είναι ο ταξιτζής. Ο σεμνός Stav με την άψογη ανατροφή δεν αφήνει ποτέ τον οδηγό του ταξί να τον περιμένει μέσα στο όχημα.

Τον παίρνει μαζί του όπου και αν πηγαίνει. Ο μεγιστάνας παππούς του θα αισθανόταν σίγουρα περήφανος για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του εγγονού του. Οι arrogant γόνοι αθηναϊκών οικογενειών οι οποίοι δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσουν τα χρήματα των Νιάρχων παρακολουθούν σαστισμένοι. Ακούγοντας το «Dark Horse» της Κέιτι Πέρι…»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By