Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Πολιτικός πιάστηκε στα πράσα με «ροζ» περιοδικό κατά τη διάρκεια συνεδρίασης

Είχε βάλει το περιοδικό «Interviu» μέσα σε έναν φάκελο που έμοιαζε υπηρεσιακός, για να μην μπορεί να καταλάβει κανείς τι έκανε, την ώρα που συνεδρίαζε το συμβούλιο

miguel_angel_revilla

Ο φωτογραφικός φακός της εφημερίδας «El diario Montañes» συνέλαβε τον πρώην πρόεδρο της αυτόνομης κοινότητας της Κανταβρίας και αρχηγός τοπικού κόμματος, Miguel Angel Revilla να διαβάζει περιοδικά ερωτικού περιεχομένου κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του τοπικού Κοινοβουλίου.

Όμως, τα πράγματα έμελλαν να γίνουν ακόμη χειρότερα για τον Revilla όταν έγινε αντιληπτό ότι είχε βάλει το περιοδικό «Interviu» μέσα σε έναν φάκελο που έμοιαζε υπηρεσιακός, για να μην μπορεί να καταλάβει κανείς τι έκανε, την ώρα που συνεδρίαζε το συμβούλιο.

Πάντως, η απάντηση του Miguel Angel Revilla ήταν πως το περιοδικό δεν ήταν δικό του και ότι απλά το ζήτησε για να διαβάσει ένα άρθρο σχετικά με τον πρώην πρόεδρο της τράπεζας Caja Madrid, Miguel Blesa.

«Πολύ ενδιαφέρον το άρθρο για τον Blesa, σίγουρα με έπιασαν να το διαβάζω», ανέφερε στο Twitter, την ίδια ώρα που οι επίμαχες φωτογραφίες του πρώην προέδρου αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης στο Διαδίκτυο για τους Ισπανούς.

By