Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Πολλά τα 100 εκ.», λένε στην Ρεάλ για Μπέιλ

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε ερώτηση για την απόκτηση του Ουαλού άσου από την Τότεναμ, παραδέχθηκε οτι τα 100 εκατομμύρια είναι πολλά.

florentino-perez-1Κίνησης τακτικής για να γλιτώσει χρήματα ή απλά προσπάθησε να θολώσει τα νερά ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ότι από τα δύο και αν ισχύει, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να δημιουργήσει ένα κύκλο συζητήσεων γύρω από την προσπάθεια των «Μερένχες» να αποκτήσουν τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Πως το κατάφερε αυτό; Με την απάντηση στην ερώτηση για το αν τα 100 εκατομμύρια που ακούγεται οτι θα δαπανηθούν για τον Ουαλό, είναι υπερβολικά.

«Έχω πολύ καλή σχέση με την Τότεναμ, ύστερα από την περσινή μεταγραφή του Λούκα Μόντριτς. Δεν θέλω να μιλήσω πιο συγκεκριμένα για παίκτες και χρήματα από σεβασμό, αλλά ναι, τα 100 εκατ. ευρώ μοιάζουν πολλά για οτιδήποτε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο, φάνηκε αρκετά αισιόδοξος, λέγοντας: «Και εγώ και ο Κριστιάνο πιστεύουμε πως θα ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ρεάλ. Θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε το θέμα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού ή έστω στις αρχές του Σεπτεμβρίου. Δεν βιαζόμαστε, είμαστε σε καλό δρόμο, αφού και οι δύο πλευρές θέλουμε το ίδιο».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By