Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πολύδωρας: Μίλησα για συνεννόηση και όχι συνεργασία με τη ΧΑ

Διαστρέβλωση των δηλώσεων του περί συνεργασίας με τη Χρυσή Αυγή καταγγέλλει ο πρώην υπουργός, επιμένει όμως στη συνεννόηση για ένα μέτωπο κατά της τρόικας.

fosphotos.com
fosphotos.com

Μετά τις αντιδράσεις στην πρόταση του για συνεργασία και με τη Χρυσή Αυγή, αλλά και την παγερή διάθεση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο επέλεξε την οδό της απαξίωσης του, ο Βύρων Πολύδωρας επανέρχεται, υποστηρίζοντας ότι παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενα του, αλλά επί της ουσίας εμμένοντας στο σκεπτικό του.

«Δεν υπάρχει εξίσωση ανάμεσα στις λέξεις συνεργασία και συνεννόηση. Όποιος το διαστρεβλώνει είναι τουλάχιστον  κακοήθης», ανέφερε, μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό Αnt1. Υποστήριξε ότι μίλησε για συνεννόηση με τη Χρυσή Αυγή, με την έννοια της άμυνας απέναντι στον υπαρκτό κίνδυνο της τρόικας.

«Δεν είμαι κασέτα του αρχηγού», δήλωσε ο κ.Πολύδωρας, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να αντιδικήσει με τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος στο συνέδριο είχε απορρίψει τη Χρυσή Αυγή ως νεοναζί.

«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος ενωτικός. Θα μου το απαγορεύσετε;», αναρωτήθηκε και απέρριψε  τις κατηγορίες ότι επιχειρεί άνοιγμα στη Χρυσή Αυγή για ψηφοθηρικούς λόγους. «Είμαι ένας  πολιτικός με αυτόγνωμη σκέψη και πολιτική ανάλυση απηλλαγμένη από την  ψηφοθηρική διάσταση. Δεν έχω σχέσεις με το επιτελείο ούτε με τους αρχηγούς της Χρυσής Αυγής. Δεν θα είμαι ένας φοβικός τύπος. Η Χρυσή Αυγή είναι μέσα στη Βουλή με ψήφο και χρειάζεται μια ειδική μεταχείριση», είπε.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By