Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πολύ δουλειά για τον Μίτσελ -στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού…

 

Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή της ομάδας, με προτεραιότητα την απόκτηση παικτών για δυο θέσεις: σέντερ φορ και ακραίος μεσοεπιθετικός.

thumbnail (2)Ο Νορντίν Αμραμπατ της Γαλατάσαραϊ είναι φαβορί (για το αριστερό άκρο της επίθεσης), ενώ οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι προβάδισμα έχει ο Βραζιλιάνος Ζόνας της Βαλένθια. Οι Ιταλοί παράλληλα, αναφέρουν πως η Νάπολι προτίθεται να παραχωρήσει τον Πάντεφ στον Ολυμπιακό, παίρνοντας ως αντάλλαγμα τον Μανωλά.

Ο Ρομπίνιο, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ντουμπάι και την Αλ Αχλί, ενώ ο αγγλικός τύπος ανέφερε σενάρια επιστροφής του Μήτρογλου.

thumbnail (3)Στο μεταξύ στη βάση του, μετά από δύο εβδομάδες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να έχει πολύ δουλειά (και για την «εκκαθάριση» του ρόστερ).

Οι περισσότεροι από τους 28 ερυθρόλευκους που ταξίδεψαν σε ΗΠΑ και Καναδά τα πήγαν εξαιρετικά στο τουρνουά International Champions Cup, κι αυτό έχει δυσκολέψει το έργο του. (Είναι ξεκάθαρο πάντως, πως ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει στα πλάνα του τους Μπονγκ και Γιαταμπαρέ, πιθανότατα και τον Παπάζογλου με τον Χολέμπας (που, αν και δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής κόντρα σε Λίβερπουλ και Σίτι).

Να σημειωθεί πως στις… αποσκευές του ο Ολυμπιακός έφερε και διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο:

Ο Ντομίνγκες ήταν MVP στο ματς Ολυμπιακός-Μίλαν.

Ο Διαμαντάκος MVP στο Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι.

Το γκολ του Μπουχαλάκη κόντρα στη Μίλαν ήταν 4ο πιο όμορφο γκολ του τουρνουά σύμφωνα με το κανάλι FOX.

 

 

By