Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποτάμι: «Λάθος της Κουμουνδούρου» η συνάντηση Τσίπρα – Θεοδωράκη

Η συνάντηση επρόκειτο να γίνει σήμερα, αλλά αναβλήθηκε

tsipras deth-3

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το πρωί το Ποτάμι διαψεύδει την είδηση για προγραμματισμένη συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα για την «ερχόμενη Τρίτη», που ανακοινώθηκε χθες στους δημοσιογράφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδοντάς την σε λάθος της Κουμουνδούρου.

«Πληροφορηθήκαμε ότι με ένα βραδινό non paper ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι η συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Αλέξη Τσίπρα έχει προγραμματιστεί «την επόμενη Τρίτη». Κάποιο λάθος έχει γίνει. Ίσως με τον φόρτο των συναντήσεων που έχει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μπέρδεψαν λίγο στην Κουμουνδούρου τα προγράμματα, τα κόμματα, τις Τρίτες και τους διαθέσιμους αρχηγούς«.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, σε ανεπίσημο σημείωμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο επικεφαλής του κόμματος εμφανιζόταν ανοικτός στον διάλογο με τον Σταύρο Θεοδωράκη, «παρά την επίθεση που εξαπέλυσε» ο δεύτερος στον κ. Τσίπρα, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Π. Καμμένο. Στο σημείωμα αναφερόταν ότι ο κ. Θεοδωράκης ζήτησε να συναντήσει τον κ. Τσίπρα, ο οποίος και ανταποκρίθηκε θετικά. Η συνάντηση επρόκειτο να γίνει σήμερα, αλλά αναβλήθηκε με πρωτοβουλία του αρχηγού του Ποταμιού. Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, η συνάντηση ορίσθηκε για την ερχόμενη Τρίτη, 21 Οκτωβρίου.

By