Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Πόυτιν λίγο καλύτερος από τον… Τσακ Νόρις!

Μάστερ του Ταε Κβον Ντο ο Ρώσος πρόεδρος – Του απονεμήθηκε το τιμητικό ένατο νταν

A3604A5BACF133E739BFF095EA6C074E

Έχει εντυπωσιάσει με το γυμνασμένο κορμί του, το οποίο δε χάνει την ευκαιρία να το επιδεικνύει, έχει γοητεύσει τις νεαρές κορασίδες της χώρας του με τα καλοσχηματισμένα μπράτσα του, την ώρα που ρίχνει στο τατάμι τον αντίπαλό του και πλέον μπορεί να τις θαμπώσει με τον νέο του τίτλο… Ο λόγος για τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος πλέον κατέχει τον υψηλότερο βαθμό του Ταε Κβον Ντο.

Ο ενθουσιασμός, μάλιστα, των συμπολιτών του για την ανάδειξή του είναι τόσο μεγάλος, που το πρακτορείο Voice of Russia σε σχετικό δημοσίευμα ανέφερε στον τίτλο του: «Ο Πούτιν σκληρότερος από τον Τσακ Νόρις».

Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κορέα του απονεμήθηκε η υψηλότερη διάκριση, το τιμητικό ένατο νταν, από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας Τάε Κβον Ντο, Τσουε Τζουνγκ-γουόν.

Παρόλα αυτά, ο 61χρονος δεν είναι αθλητής της δημοφιλούς κορεάτικης πολεμικής τέχνης, αλλά του τζόυντο.

Όπως δήλωσε μετά την απονομή: «Δεν πιστεύω ότι αξίζω ένα τόσο υψηλό νταν», συμπληρώνοντας ότι θα προσπαθήσει να προωθήσει την πολεμική αυτή τέχνη στη Ρωσία.

Την ίδια ώρα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ακόμα και ο Τσακ Νόρις φέρεται να κατέχει το όγδοο νταν στο συγκεκριμένο άθλημα.

By