Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ημίγυμνος ο τσάρος για τα μάτια τους μόνο

Το ρωσικό γυναικείο περιοδικό «Τα Μυστικά των Σταρ» ανέδειξε τον Πρόεδρο της Ρωσίας ως τον πιο ποθητό εργένη

putinΤο αγαπημένο του άθλημα είναι το τζούντο, η αγάπη του το κυνήγι και το ψάρεμα. Πέραν όμως, από τις ηγετικές ικανότητες και την πυγμή ενός ισχυρού πολιτικού, ο πρόεδρος της Ρωσίας φαίνεται ότι συγκεντρώνει και τα βλέμματα των γυναικών, ένα μήνα μετά και από τον διαζύγιο του από την επί τριάντα χρόνια σύζυγο του Λουντμίλα. Σύμφωνα με το ρωσικό γυναικείο περιοδικό «Τα Μυστικά των Σταρ», το οποίο φιλοξενεί ημίγυμνη φωτογραφία του στο εξώφυλλό του, ο Πούτιν θεωρείται ο πλέον περιζήτητος εργένης της χώρας.

Στο δισέλιδο αφιέρωμα στον πιο ποθητό εργένη της Ρωσίας, γίνεται αναφορά σε όλες τις αδυναμίες του Πούτιν, από την υγιεινή διατροφή και άσκηση, μέχρι και τις ηγετικές ικανότητές του, σημειώνοντας: «Όποιος μοιάζει σαν αυτόν, σίγουρα τον περιμένει πολύ άνετη ζωή. Κοιτάξτε πόσο ισχυρός είναι. Οι γυναίκες αγαπούν τους γενναίους άνδρες».

Το αφιέρωμα πλαισιώνεται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό που δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να συμμετέχει σε αγώνες τζούντο, να ψαρεύει χωρίς μπλούζα, να οδηγεί αεροσκάφος, καθώς και φωτογραφίες από τις πολυτελείς κατοικίες, το σκάφος και τα αυτοκίνητά του.

Να σημειωθεί ότι το εβδομαδιαίο περιοδικό «Τα μυστικά των Σταρ» πουλάει περίπου 600.000 αντίτυπα σε Ρωσία και Ουκρανία.

 

 

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By