Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πούτιν: Φήμες για καρκίνο στο πάγκρεας

Tο Κρεμλίνο ξεκαθαρίζει ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα

putin_cia

Οργιάζουν οι φήμες σχετικά με την υγεία του Ρώσου προέδρου με το Κρεμλίνο να ξεκαθαρίζει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», τις τελευταίες μέρες βγήκαν στο φως δημοσιεύματα δυτικών εφημερίδων, που υποστήριζαν ότι, ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας πάσχει από καρκίνο. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «TASS», που επικαλείται τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαίρει άκρας υγείας.

«Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες, ψεύδονται. Όλα είναι καλά με τον Ρώσο πρόεδρο», σημείωσε ο Πεσκόφ και πρόσθεσε: «Δαγκώστε τη γλώσσα σας!».

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, πριν λίγες μέρες, η «New York Post» έκανε εκτενές ρεπορτάζ για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πούτιν έχει καρκίνο στο πάγκρεας και, μάλιστα, είναι ασθενής τελικού σταδίου. Ο Ρώσος πρόεδρος, σύμφωνα με τη «New York Post» υποβλήθηκε πρόσφατα σε ειδική θεραπεία από Γερμανό γιατρό που είχε γνωρίσει πριν από χρόνια όταν ήταν πράκτορας της KGB στο Βερολίνο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012, φήμες για την υγεία του Ρώσου προέδρου είχαν κυκλοφορήσει και στην πατρίδα του με τα ρωσικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι οι συχνές μετακινήσεις του στο εξωτερικό γίνονταν για να υποβληθεί σε κάποια θεραπεία.

By