Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Προβλήματα στην Κρήτη από τους ισχυρούς ανέμους

Σημειώθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, ενώ δημιουργήθηκαν και προβλήματα στην κυκλοφορία από τους κάδους απορριμμάτων που μετακινούσαν οι νότιοι άνεμοι

dentro xerizwmos_kakokairia

Προβλήματα δημιούργησαν οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που έπνεαν χθες το απόγευμα και όλο το βράδυ στην ανατολική Κρήτη. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχείρησε σε τρεις περιπτώσεις στο Ηράκλειο για απομάκρυνση δένδρων που είχαν ξεριζωθεί και πινακίδων που είχαν ξηλωθεί απο τους ισχυρούς ανέμους. Επίσης, στη Σητεία Λασιθίου, επενέβη σε άλλες 6 περιπτώσεις οι δυό απο τις οποίες αφορούσαν σε απομάκρυνση δένδρων και άλλες τέσσερις σε απομάκρυνση πινακίδων που είχαν ξηλωθεί.

Ακόμη, σημειώθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που αποκαταστάθηκαν άμεσα, ενώ δημιουργήθηκαν και προβλήματα στην κυκλοφορία από τους κάδους απορριμμάτων που μετακινούσαν οι νότιοι άνεμοι. Τέλος, πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπόστεγο στην περιοχή του Κατσαμπά, στο Ηράκλειο και ενισχύθηκε λόγω των ανέμων σβήστηκε έπειτα απο μάχη που έδωσαν οι πυροσβέστες για να μην επεκταθεί, ωστόσο κάηκαν 27 οικόσιτα ζώα που βρισκόταν μέσα στο υπόστεγο.

By