Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Προβλημάτισε πάλι ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Σεντχάουζεν, ομάδα 2ης Κατηγορίας στην Γερμανία.

1011637Αυτή την φορά μπορεί να μην έχασε ο Ολυμπιακός, ωστόσο η εμφάνισή του κόντρα στην Σεντχάουζεν μόνο ικανοποιητική δεν ήταν, αν αναλογιστεί κανείς οτι μιλάμε για μία ομάδα που αγωνίζεται στην 2η κατηγορία Γερμανίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλύτερη κυκλοφορία στο παιχνίδι τους, έκαναν ευκαιρίες, όμως τα κενά στην άμυνα ήταν κάτι παραπάνω από εμφανή, με αποτέλεσμα ο Μίτσελ να βάλει ουκ ολίγες φορές τις φωνές στους παίκτες του, βλέποντας τους αντιπάλους να έχουν 3 κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.

Παρόλα αυτά όμως, οι Πρωταθλητές Ελλάδας κατάφεραν να προηγηθούν στο 26′ με τον Ολαϊτάν και να πάρουν το προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν μέχρι την ανάπαυλα.

Εκεί, ο Μίτσελ έκανε πολλές αλλαγές που βοήθησαν στην βελτίωση της εικόνας, όμως δεν απέτρεψαν την Σεντχάουζεν από το να ισοφαρίσει στο 55′ με τον Μπλουμ. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως και πάλι ο Ολαϊτάν έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, εκμεταλλευόμενος το κλέψιμο του Βάις και την ασίστ του Τσόρι.

Στο 85′ και ενώ ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίκτες, καθώς ο Τσόρι αποχώρησε λόγω στομαχικών διαταραχών, ο Χολέμπας έκανε λάθος πάσα, με αποτέλεσμα ο Κνολ να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Aξίζει να σημειωθεί πως στο 61′ έκανε το ντεμπούτο του και ο Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος όμως έδειξε πως θέλει λίγο χρόνο ακόμη για να ξεδιπλώσει τις επιθετικές του ικανότητες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι (46’ Ρομπέρτο), Παπάζογλου (61’ Σαλίνο), Λυκογιάννης (61’ Χολέβας), Μανωλάς, Σιόβας (46’ Μετζανί), Μασάντο (46’ Φέισα), Ντε Βινσέντι (46’ Σάμαρης, 61’ Μανιάτης), Φετφατζίδης (61’ Κάμπελ), Ολαϊτάν (61’ Βάις), Διαμαντάκος (61’ Σαβιόλα), Μήτρογλου (46’ Ντομίνγκεζ).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By