Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Προβληματισμός στη Γιουβέντους εν όψει… Ολυμπιακού -Νίκη για την Ατλέτικο

Έντονος είναι ο προβληματισμός στη Γιουβέντους μετά την χοντρή γκέλα με τη Σασουόλο και εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο Ρομπέρτο Περέιρα τόνισε χαρακτηριστικά πως η Γιούβε θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

55ca72b0e4709d3a2997dccc487723b8_LΟ μέσος της «βέκια σινιόρα» υπογράμμισε πως δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο Champions League και συμπλήρωσε πως η ιταλική ομάδα θέλει μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς.

Αρχικά, ο Περέιρα δήλωσε για την ισοπαλία 1-1 με τη Σασουόλο: «Προσπαθήσαμε για τη νίκη, είχαμε ευκαιρίες και δεν μπορούμε να τις σπαταλάμε επειδή αυτοί οι βαθμοί στο τέλος είναι σημαντικοί».

Στη συνέχεια, δήλωσε για τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Στο Champions League όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν έχουμε περιθώρια λάθους με τον Ολυμπιακό, πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που είναι σημαντικοί για μας».

Νίκη η Ατλέτικο

Η άλλη μεγάλη του ομίλου, η Ατλέτικο Μαδρίτης, επικράτησε της Εσπανιόλ, στο «Βιθέντε Καλντερόν», με 2-0. Η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε δεν χρειάστηκε ν’ ανεβάσει ταχύτητα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και σε γενικές γραμμές το έργο τους δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο. Τιάγκο (με κεφαλιά στο 43′) και Σουάρες (επίσης με κεφαλιά, στο 71′) διαμόρφωσαν το τελικό 2-0.

 

By