Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Προκρίθηκε χωρίς να εντυπωσιάσει ο Ολυμπιακός

osfpΈχοντας ακόμη… νωπές τις δάφνες από την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος και της μίνι φιέστας την Κυριακή με την ΑΕΚ, οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχαν διάθεση και για πολλά-πολλά στην ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Το 0-1 των «Ζωσιμάδων» άλλωστε τους έδινε αυτό το περιθώριο, αν και οι περίπου 10.000 που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη δεν φαίνεται να έμειναν ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.

Το 2-0 με τα γκολ του Μανιάτη (63′) και Αμπντούν (93′) μπορεί να «σφράγισαν» την πρόκριση στα ημιτελικά, όμως δεν έλειψαν οι στιγμές, που οι θεατές δυσανασχετούσαν με το θέαμα που έβλεπαν από τους «ερυθρόλευκους». Κάτι που εκφράστηκε με αποδοκιμασίες προς τον Μασάντο, στο 61ο λεπτό, όταν ο Πορτογάλος αντικαταστάθηκε από τον Φουστέρ.

Την κίνηση αυτή του κόσμου μάλιστα, την δικαιολόγησε ο Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα, λέγοντας: «Δεν μου άρεσε τίποτα από το παιχνίδι μας».

Αξίζει να αναφερθεί, πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης τίμησε τον Τάσο Πάντο που πλέον αγωνίζεται στον ΠΑΣ και το καλοκαίρι έχει ανακοινώσει πως κρεμάει τα… παπούτσια του.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Πανθρακικός με το υπέρ του 1-0 από το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι, επικράτησε και πάλι με το ίδιο σκορ της Βέροιας, με γκολ του Τζάνη (39′) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά. Εκεί που θα αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό.

By