Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Προς τη Γ” Εθνική οδεύει ο ιστορικός Άρης…

Καθώς ολοκληρώθηκε η καθοριστική συνεδρίαση για το μέλλον του συλλόγου, όπως όλα δείχνουν οι κίτρινοι προσεγγίζουν στο πρωτάθλημα της Γ” Εθνικής.

42204_main (1)Μετά την πολύωρη συνάντηση των φορέων του Άρη, όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ, ο ΑΣ Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση.

Σε αυτή ανοίγει έμμεσα το… «παράθυρο» και της Γ΄ εθνικής, αφού γίνεται αναφορά για εξέταση όλων των λύσεων που αφορούν την βιωσιμότητα της ομάδας. Επίσημη απόφαση δεν πάρθηκε κάτι που αναφέρει και η ανακοίνωση και που τόνισαν όλοι όσοι έδωσαν το παρών.

Οι επίσημες αποφάσεις θα δρομολογηθούν τις επόμενες μέρες, αφού συνεδριάσουν οι μεγαλομέτοχοι ΚΜΑ και ΑΣ και ζυγίσουν όλα τα δεδομένα για το ποια θα είναι η… διέξοδος του συλλόγου από τη σημερινή κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα συνήλθαν στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ οι θεσμικοί φορείς του ΑΡΗ (ΑΣ, ΠΑΕ ,ΚΜΑ) σε άριστο κλίμα με πλήρη σύμπνοια απόψεων.

Συζητήθηκαν και εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι για τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Αποφασίστηκε άμεσα να πραγματοποιηθεί σύγκλιση των Διοικητικών Συμβουλίων ΚΜΑ και ΑΣ για να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις».

image_resizerΟ πρόεδρος ΑΣ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου έκανε λόγο για αποφάσεις ιστορικές που πρέπει τόσο ο ίδιος όσο και οι ΠΑΕ και ΚΜΑ να λάβουν άμεσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε λεπτά μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας:

Για την σημερινή συνάντηση των φορέων: «Ασχοληθήκαμε διεξοδικά με την ουσιαστική βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Δεν υπήρξε καμία απόφαση. Η συνάντηση μας πραγματοποιήθηκε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα που ήταν και το αρχικό ζητούμενο αρχικά. Θα πρέπει να ληφθούν ιστορικές αποφάσεις για το μέλλον του Άρη και μάλιστα σύντομα και πάνω σε αυτό το πλαίσιο κινούμαστε».

Για τις κινήσεις του ίδιου από εδώ και πέρα ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη: «Από την πλευρά μου αυτό που έχω να κάνω εγώ είναι να ενημερώσω τα υπόλοιπα 15 μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη για τα όσα ειπώθηκαν σήμερα. Ανέλαβα αυτή την ευθύνη. Έπειτα θα εξετάσουμε όλες τις παραμέτρους και θα ανακοινώσουμε την γραμμή που ως ΑΣ θα ακολουθήσουμε».

Τα επόμενα βήματα:

1. Την Τετάρτη θα συνεδριάσουν ΑΣ και ΚΜΑ. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Χάρης Παπαγεωργίου το συμβούλιο ορίστηκε για τις 12 το μεσημέρι. Θα γίνει ενημέρωση πλήρης στα μέλη του δ.σ. για όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη και θα παρθούν αποφάσεις. Το δ.σ. της ΚΜΑ θα συνέλθει απόψε το βράδυ.

2. Αναμένεται να σταλεί έγγραφο στην ΕΠΟ, το οποίο θα ζητάει παράταση 25 ημερών, από την Ομοσπονδία ενόψει του ενδεχόμενου να αγωνιστεί η ομάδα στη Γ΄ εθνική, εάν τελικά επικυρωθεί απόφαση αδυναμίας συμμετοχής της ΠΑΕ στη Β΄εθνική.

3. Θα δοθεί προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα σε όσους παράγοντες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην «επόμενη μέρα» της ομάδας, εφόσον παρθεί απόφαση για τη Γ΄εθνική.

4. Οποιαδήποτε απόφαση, ενέργεια ή κίνηση για το «αύριο» του συλλόγου θα πρέπει να είναι απόλυτα νομότυπη και να μην είναι διάτρητη νομικά και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να προκηρυχθούν γενικές συνελεύσεις των φορέων μέσα στα νόμιμα χρονικά διαστήματα.

By