Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προφυλακιστέος ο συνοδηγός του Ρουπακιά

Νωρίτερα προφυλακίστηκε ακόμα ένας κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Π. Φύσσα

XRYSH-AVGI

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά ο 32χρονος Γ. Καζαντζόγλου που κατά το κατηγορητήριο βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Γ. Ρουπακιά την ώρα που σκότωσε τον Π. Φύσσα.

Ο 32χρονος είχε προσαχθεί ενώπιον της ανακρίτριας το πρωί της περασμένης Τετάρτης, ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Στο μεταξύ για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ενώπιον των ανακριτών κατά της διαφθοράς άλλος ένας κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τα όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το όνομά του αναφέρεται σε συνομιλίες που έγιναν πριν και μετά τη δολοφονία του 34χρονου ενώ στο κινητό του φέρεται να υπήρξαν κλήσεις και μηνύματα από και προς τον επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη.

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης καθώς δεν είχε παρουσιαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου και παραδόθηκε μόνος του την περασμένη εβδομάδα στις δικαστικές αρχές.

Διαβάστε ακόμη: Προφυλακιστέος ο Αθ. Τσόρβας για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By