Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πρωινό στο κρεβάτι για Μέρκελ – Ολάντ

Δύο τολμηρά πρωτοσέλιδα για τις σχέσεις των δύο χωρών

proinoΆνγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ σε τρυφερές στιγμές να παίρνουν πρωινό αγκαλιά στο κρεβάτι και να πίνουν σαμπάνια μπροστά από ένα τζάκι. Δύο τολμηρά πρωτοσέλιδα αφιερωμένα στις σχέσεις των δύο χωρών, που πρόσφατα γιόρτασαν 50 χρόνια φιλίας και μια σχέση σε επίπεδο ηγετών που έχει περάσει από σαράντα κύματα…

Σωσίες των δύο ηγετών ποζάρουν για το περιοδικό «Μ» της γαλλικής εφημερίδας Le Monde και το γερμανικό περιοδικό Zeit Magazin, που εδώ και μήνες σχεδίαζαν την κοινή έκδοση.

Στο πρωτοσέλιδο του «Μ» Ολάντ και Μέρκελ τρώνε ένα λιτό για τα γαλλικά δεδομένα πρωινό ενώ στο δίσκο φαίνεται ένα κινητό βυθισμένο σε ποτήρι, κάτι που σημειολογικά παραπέμπει στις πρόσφατες αποκαλύψεις για παρακολούθηση της Γερμανίδας καγκελαρίου από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (NSA).

galliko

Στο ίδιο εξώφυλλο αναγράφεται το «ICH LIEBE DICH (moi non plus)», «Σ” ΑΓΑΠΩ (εγώ όχι πια).

Το εξώφυλλο του περιοδικού της εφημερίδας Die Zeit απεικονίζει την Άνγκελα Μέρκελ ξαπλωμένη σε ένα μαξιλάρι και φορώντας γούνα με ένα ποτήρι σαμπάνια στο χέρι, και τον Φρανσουά Ολάντ χαμογελαστό να την κρατά από τους ώμους.

germaniko

(Visited 1 times, 1 visits today)
By