Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πρωτιά από την πρώτη Κυριακή βλέπει ο Σακελλαρίδης

«Αυτή τη στιγμή με γνωρίζει μόλις ένας στους δύο ψηφοφόρους. Ελπίζω μέχρι τις εκλογές αυτό να έχει αλλάξει», δήλωσε ο υποψήφιος για το δήμο  της Αθήνας

sakellaridis660

Στόχο την πρώτη θέση έχει ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στον πρώτο γύρο των εκλογών για τον Δήμο της Αθήνας. Όπως δήλωσε, μιλώντας στο Mega και σχολιάζοντας το αποτέλεσμα πρόσφατης δημοσκόπησης, θεωρεί πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της υποψηφιότητάς του αυτή τη στιγμή είναι η χαμηλή, σε σχέση με τους συνυποψηφίους του, αναγνωρισιμότητά του. «Αυτή τη στιγμή με γνωρίζει μόλις ένας στους δύο ψηφοφόρους. Ελπίζω μέχρι τις εκλογές αυτό να έχει αλλάξει», δήλωσε ο κ. Σακελλαρίδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η δημοτική κίνηση στην οποία συμμετέχει έχει μεγάλη εμπειρία στα προβλήματα που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «υπάρχει υπερβολική συγκέντρωση της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης. Όμως αυτές οι αστυνομικές δυνάμεις δεν διαχέονται στις γειτονιές. Είμαστε υπέρ της επανασύστασης της δημοτικής αστυνομίας».

Ερωτηθείς για το θέμα των πολλών διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο κέντρο της πόλης με αποτέλεσμα σχεδόν καθημερινά να κλείνουν οι δρόμοι, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «στις μικρές πορείες οι συνδικαλιστές θα πρέπει να αξιολογούν αν πρέπει να κλείσουν το δρόμο».

Τέλος, αναφορικά με τους δημοτικούς υπαλλήλους που υπάχθηκαν στην κινητικότητα, ανέφερε ότι «θα πρέπει να δούμε αν όσοι έφυγαν από το δήμο κάλυπταν πάγιες και διαρκείς ανάγκες για να επιστρέψουν. Εμείς θα πιέσουμε την κυβέρνηση να γίνουν προσλήψεις για να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες».

By