Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρωτοφανής κακοποίηση 5χρονης στην Ξάνθη

Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου σε ερώτηση του βουλευτή των Τέρενς Κουίκ, τον Αύγουστο του 2010 ένα 5χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Γλαύκη Ξάνθης

athanasiou

Σοκ προκαλεί το πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα εις βάρος ενός μικρού κοριτσιού στη Ξάνθη το καλοκαίρι του 2010, με τους φερόμενους ως δράστες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αφού η υπόθεση βρίσκεται εδώ και περίπου 4 χρόνια στο στάδιο της ανάκρισης.

Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου σε ερώτηση του βουλευτή των Τέρενς Κουίκ, τον Αύγουστο του 2010 ένα 5χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού στην Γλαύκη Ξάνθης. Έχουν σχηματιστεί δύο δικογραφίες (το 2013 και το 2014) που ωστόσο, εκκρεμούν στην ανάκριση. Με την πρώτη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για την πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της ηθικής αυτουργίας στην πράξη της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, του βιασμού κατ΄ εξακολούθηση και της αποπλάνησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση. Με τη δεύτερη δικογραφία ασκήθηκε δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία σε αποπλάνηση ανηλίκου νεότερου των 12 ετών κατ΄ εξακολούθηση.

Οι λεπτομέρειες της ειδεχθούς αυτής πράξης προκαλούν πραγματικά φρίκη, καθώς οι φερόμενοι ως δράστες χρησιμοποίησαν μέχρι και ξύλα στα γεννητικά όργανα του μικρού κοριτσιού, με απίστευτη αγριότητα. Μάλιστα, ο παιδοψυχίατρος που εξέτασε το κοριτσάκι, επιβεβαίωσε τον βιασμό. Δράστες φέρονται να είναι ο αδελφός του πατέρα της 5χρονης, ο γιος του ηλικίας 12 ετών και ένας φίλος του, που κυκλοφορούν ελεύθεροι.

By