Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρόβα πολιτικού αρραβώνα και σε λίγο… γάμος

Νίκος Βούτσης και Μαρία Ρεπούση είχαν ένα «θερμό» πολιτικό τετ α τετ στο εντευκτήριο της Βουλής

repousiA

Πρόβα πολιτικού αρραβώνα στο εντευκτήριο της Βουλής! Νίκος Βούτσης και Μαρία Ρεπούση είχαν ένα «θερμό» πολιτικό τετ α τετ το μεσημέρι της Τετάρτης κι όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει και η γαμήλια τελετή.

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη άλλωστε, βρίσκεται σε τροχιά αποσύνθεσης και μετά τις δηλώσεις του ίδιου σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι «οι εκλογές δεν πρέπει να αφορίζονται», η ούτως ή άλλως μικρή απόσταση μεταξύ Αγίου Κωνσταντίνου και Κουμουνδούρου φαίνεται ότι μπορεί να διανυθεί με ένα μόνο βήμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ανοιχτές τις αγκάλες του για να υποδεχθεί με τους δικούς του όρους- τους όρους του ισχυρού- την πλειονότητα των στελεχών της ΔΗΜΑΡ και τα σενάρια για μαζικές προσχωρήσεις ήρθε να επιβεβαιώσει η συνάντηση Βούτση- Ρεπούση στο εντευκτήριο.

Ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης μιλώντας στο thepaper.gr ανέφερε πως ενόψει του συνεδρίου της ΔΗΜΑΡ η συζήτηση, όπως ήταν φυσικό, περιστράφηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο κομμάτων. Η βουλευτής Α’ Πειραιά άλλωστε, ουδέποτε έκρυψε τα συντροφικά της αισθήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά γιατί ουκ ολίγες φορές κομματικά του στελέχη βγήκαν δημοσίως και την υπερασπίστηκαν για θέσεις και απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει για ιστορικά γεγονότα.

Πάντως, ο Νίκος Βούτσης έσπευσε να προσθέσει πως τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει δέσμευση από καμία πλευρά και πως όλα γίνονται φανερά, όπως φανερή θα είναι και η τοποθέτηση της Μαρίας Ρεπούση υπέρ του συμφώνου πολιτικής συμβίωσης των δύο κομμάτων στο συνέδριο ΔΗΜΑΡ που ξεκινά αύριο στο «cine Κεραμεικός» στο Μεταξουργείο.

By