Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πρόσληψη 773 επιτυχόντων του ΑΣΕΠ

Ανακοίνωση του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για επιτυχόντες του ΑΣΕΠ

proslipseis asep

Με ανακοίνωση του το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ενημέρωσε ότι ξεκινά η διαδικασία πρόσληψης 773 ατόμων που συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και συμμετείχαν στον διαγωνισμό του συστήματος του Ν. 2190/1994 (νόμος Πεπονή).

Πρόκειται για επιτυχόντες Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και όπως επισημαίνει το υπουργείο, η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται βάσει των αιτημάτων που υπέβαλαν τα Υπουργεία για έγκριση από την ΠΥΣ 33/2006, όπως ισχύει πάντα στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης (ΚΣΜ) προγραμματισμού προσλήψεων για το έτος 2014.

Με τη δημοσίευση της σχετικής (1Δ/2014) προκήρυξης του ΑΣΕΠ, όσοι περιλαμβάνονται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων, οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ, που δημοσιεύθηκαν σε ΦΕΚ από 1-1-2009 και μετά και που δεν έχουν διοριστεί, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 705 θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και 68 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, διαφόρων κλάδων – ειδικοτήτων.

By