Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πυρά Κωνσταντινόπουλου κατά ΣΥΡΙΖΑ

«Οι μόνοι σύμμαχοι σας σε αυτή την πρόταση είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ

odysseas_konstantinopoulos610

Σκληρή γλώσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε στην ομιλία του ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος  υπογραμμίζοντας με νόημα ότι η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης μετατρέπεται σε πρόταση δυσπιστίας για την αξιωματική αντιπολίτευση και τον πρόεδρο της Αλέξη Τσίπρα.

«Οι μόνοι σύμμαχοι σας σε αυτή την πρόταση είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή», είπε ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος  και διερωτήθηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας με αφορμή το 1,5 εκατ. ανέργους του ιδιωτικού τομέα ή με αφορμή τη διαθεσιμότητα για τους σχολικούς φύλακες και τις καθαρίστριες.

«Ακόμη χειρότερο όμως είναι ότι ενώ μιλάτε για νέα σκληρά μέτρα, ότι θα πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια, δεν κρατήσατε το συνταγματικό δικαίωμα της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση για εκείνη την ώρα», είπε και πρόσθεσε πως ο λόγος είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει ότι δεν θα συμβεί αυτό και τώρα μόνο θόρυβο προκαλεί.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By