Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρώτη προπόνηση για τον Στιλ στον Παναθηναϊκό…

Την πρώτη του προπόνηση στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησε ο Λουκ Στιλ που είχε μια πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και το τεχνικό επιτελείο των πράσινων.

Steele

Ο 29χρονος Άγγλος αναμένεται αύριο να μπει σε φουλ ρυθμούς εκγύμνασης ενώ παρά το γεγονός ότι υπάρχει πλήρης συμφωνία η απόκτηση του αναμένεται να ανακοινωθεί στη διάρκεια της Πέμπτης λόγω κάποιων διαδικαστικών θεμάτων.

Ο Λουκ Στιλ, που το όνομά του θυμίζει περισσότερο… φίρμα ρούχων, γεννήθηκε στο Πιτέρμπορο στις 23 Σεπτεμβρίου 1984 και μία δεκαετία αργότερα ντεμπούταρε στην τοπική ομάδα. Το 2002 αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όπου δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα με… θηρία απέναντί του (Φαν Ντερ Σάαρ, το μεγαλύτερο όνομα). Αγωνίστηκε στην Κόβεντρι, στην Μπρόμιτς ενώ, το 2008 δόθηκε στην Μπάρνσλεϊ. Εκεί κατάφερε ένα μικρό θαύμα αποκλείοντας στο Κύπελλο της περιόδου την Λίβερπουλ και την Τσέλσι! Έχει παρουσία σε όλες τις μικρές εθνικές της Αγγλίας, ενώ μετρά 224 συμμετοχές στην Μπάρνσλεϊ την τελευταία επταετία.

Θεωρείται… χαβαλετζής και είναι χαρακτηριστικό ότι, η περσινή μόδα του τραγουδιού και του τρελού χορευτικού harlem shake έφτασε και στα δωμάτια των ποδοσφαιριστών της Μπάρνσλεϊ, εκεί όπου ο Λουκ Στιλ και οι συμπαίκτες του έμειναν μέχρι και γυμνοί για να χορέψουν…

 

 

 

By