Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πυρά Βορίδη κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ υπερασπίστηκε την πολιτική της κυβέρνησης

16271903_EVDD09_BOYLH_METAFORES_766576543.limghandler

«Η αντιπολίτευση βρίσκεται σε αμηχανία» γιατί ο προϋπολογισμός είναι ο πρώτος που προβλέπει έξοδο από την ύφεση και έχει πλεόνασμα, τόνισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Μ. Βορίδης μιλώντας στη Βουλή.

«Έχετε προβλήματα, έχετε θέματα στην κριτική σας και αυτό οδήγησε τον Π. Λαφαζάνη να λέει ότι το πλεόνασμα είναι φανταστικό. Έρχεστε εσείς να αμφισβητήσετε αυτό που παραδέχεται όλος ο κόσμος, γιατί; Γιατί δεν βολεύει την αντιπολιτευτική τακτική σας», είπε.

Ο κ. Βορίδης επεσήμανε ακόμη ότι η επιτυχία του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής «πιστώνεται στον Πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο».

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ διαφώνησε με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι τράπεζες ειδικού σκοπού, και απευθυνόμενος στους πολίτες είπε ότι πρέπει να απαντήσουν στο ερώτημα ποιος θα τους βρει δουλειά, ποιος θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας και ποιος θα τους δώσει μισθό: Αυτοί που του λένε σοσιαλιστικά νεφελώματα αυτοδιαχειριζόμενης οικονομίας ή αυτοί που μάχονται για την ανάπτυξη της οικονομίας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By