Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πυρά Γρηγοράκου κατά Παπανδρέου

«Ο κόσμος μάς έδωσε ένα σαφές μήνυμα και πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή πέσαμε από την Ακρόπολη και σταθήκαμε όρθιοι. Στην Κεντροαριστερά πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα»

Grigorakos

Τη δυσαρέσκειά του για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τη στάση του έναντι της  Ελιάς και του ΠΑΣΟΚ, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος.

« Πας να στηρίξεις, δηλαδή, το κόμμα σου στις 12 το μεσημέρι, όταν έχουν ψηφίσει οι μισοί Έλληνες; Σε ποιον είχε στείλει mail; Θυμάμαι εγώ τον Γιώργο Παπανδρέου που ήταν πρόεδρος ενός μεγάλου Κινήματος και έχουμε συνυπάρξει σε όλα αυτά, σε όλα! Αλλά… έλεος πια!». Πάντως τόνισε ότι «τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και πιστεύω ότι ούτε η Ελιά μπορεί να πανηγυρίζει. Δεν μπορεί να πανηγυρίζει κανείς από την Κεντροαριστερά και πρέπει, όταν πέσει ο κουρνιαχτός, να το δούμε λίγο καλύτερα και πώς φτάσαμε εδώ, διότι ξέρουμε ότι δώσαμε πάρα πολλά. Ο κόσμος κάτι μάς λέει και αυτό το μήνυμα πρέπει να το μεταφράσουμε. Αυτό που μας λέει ο κόσμος πρέπει να το δούμε. Ο κόσμος μάς έδωσε ένα σαφές μήνυμα και πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή πέσαμε από την Ακρόπολη και σταθήκαμε όρθιοι. Στην Κεντροαριστερά πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα».

By