Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Πυρά Πιπιλή κατά Λοβέρδου

«Πρέπει να δίνουμε σημασία μόνο στους υπαλλήλους ενός υπουργείου και όχι στους εργαζομένους ιδιωτικών εταιρειών όπως της Χαλυβουργίας;»

pierakakis

Για «κατεστημένο Λοβέρδου» έκανε λόγο η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή αναφερόμενη στη στάση του νέου υπουργού Παιδείας σχετικά με τον αριθμό των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων που θα μείνουν εκτός Δημοσίου.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η κ. Πιπιλή καταδίκασε τα επεισόδια έξω από το υπουργείο Οικονομικών, και επέρριψε ευθύνες στην αστυνομία λέγοντας ότι δεν υπήρχε ευρωπαϊκού επιπέδου οργάνωση ώστε να μην έχουμε αυτές τις φρικτές εικόνες, ωστόσο διερωτήθηκε: «Πρέπει να δίνουμε σημασία μόνο στους υπαλλήλους ενός υπουργείου και όχι στους εργαζομένους ιδιωτικών εταιρειών όπως της Χαλυβουργίας;». «Να αποκοπούμε από τη μονιμότητα στο δημόσιο από πλευράς παροχής υπηρεσιών» επισήμανε.

«Σχεδόν όλες οι πρωτεργάτριες έχουν κάτι σπασμένο, τις στηρίξαμε από την αρχή. Όλα αυτά γίνονται για 400 ευρώ» μισθό ανέφερε από την πλευρά της για τα επεισόδια με τις καθαρίστριες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

Για απαράδεκτες εικόνες έκανε λόγο το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Κυριάκος Πιερακάκης, παραπέμποντας στις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

«Δεν κάνει να παίζουμε πολιτικό παιχνίδι, δεν μπορούμε να υιοθετήσουμε το σύνολο των κλαδικών αιτημάτων που όλα έχουν ένα στοιχείο δικαιοσύνης μέσα τους» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

By