Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Πόλεμος» ανάμεσα στην Κου Κλουξ Κλαν και τους Anonymous

Μέλη της ΚΚΚ απειλούν ότι θα σκοτώσουν όποιον δουν να φοράει μάσκα του Γκάι Φωκς

Anonymous_

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην οργάνωση της Κου Κλουξ Κλαν και τους υποστηρικτές των χάκερς Anonymous στο Μιζούρι των ΗΠΑ, μετά το video που έδωσαν πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα οι Anonymous, στο οποίο καλούσαν την αστυνομία, αλλά και την Κου Κλουξ Κλαν να σταματήσουν τη βία στο Φέργκιουσον, στο οποίο επικρατεί ένταση έπειτα από το θάνατο άοπλου Αφροαμερικανού από αστυνομικό.

«Προς την αστυνομία και την ΚΚΚ: Να είστε ειρηνικοί διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε συνέπειες. Στους διαδηλωτές: Μη φοβάστε. Είμαστε εδώ για εσάς και θα σας προστατεύσουμε και θα σας υπηρετήσουμε. Εμείς είμαστε ο νόμος τώρα», αναφέρει το βίντεο.

Ωστόσο, μετά την κυκλοφορία του video, μέλη της ΚΚΚ απάντησαν με απειλές κατά των χάκερς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε μήνυμά του μέλος της ΚΚΚ, καθώς έχει ξεκινήσει η περίοδος κυνηγιού στο Μιζούρι «είναι πολύ εύκολο ένας κυνηγός να κάνει λάθος και να χτυπήσει κάποιον που φοράει τη μάσκα των Anonymous νομίζοντας ότι πρόκειται για ελάφι. Μπουμ! Ουπς, συγγνώμη ήταν ατύχημα».

Σε δεύτερο μήνυμα η οργάνωση αναφέρει «Οι άθλιοι λάτρεις των νέγρων θα πέσουν. Δεν κρυβόμαστε, δεν ντρεπόμαστε για αυτό που είμαστε και για αυτό που εκπροσωπούμε. Θα σας κυνηγήσουμε και θα τραβήξουμε τις μάσκες σας. Η Κου Κλουξ Κλαν πρέπει να προκαλεί φόβο και όχι να δέχεται απειλές».

By