Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πόλεμος Καμίνη-Παναθηναικού

Πόλεμο, μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναικός και του Γιώργου Καμίνη, προκαλεί το θέμα της κατεδάφισης του γηπέδου του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

kaminisΑφορμή για την έναρξη των εχθροπραξιών, η απόφαση του δημάρχου Αθηναίων του δημάρχου να επαναφέρει το θέμα του γκρεμίσματος του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Τον τελευταίο καιρό ο Παναθηναϊκός καταβάλλει επίμονες προσπάθειες, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα ανακαίνισης του ιστορικού γηπέδου. Ο σύλλογος έστειλε μάλιστα αίτημα ακύρωσης του Προεδρικού διατάγματος, που προβλέπει διπλή ανάπλαση στην περιοχή και κατεδάφιση του ιστορικού γηπέδου.

Ωστόσο, ο δήμαρχος της Αθήνας με έγγραφό του προς τον Ερασιτέχνη ζήτησε την ακύρωση του αιτήματος, δείχνοντας έτσι, σύμφωνα με τους  «πράσινους», την επιμονή του να γκρεμιστεί το γήπεδο, κάτι το οποίο για κανένα λόγο δεν συζητά η ΠΑΕ.

Η ενέργεια του κ. Καμίνη προκάλεσε έκπληξη στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον χαρακτηρίζουν ως τον πιο «αντι-Παναθηναϊκό» δήμαρχο που έχει περάσει ποτέ από την Αθήνα και δηλώνουν μάλιστα, πως θα τον «μαυρίσουν» στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

By