Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Πόλεμος» Μελισσανίδη-Μαρινάκη

ΑΕΚ και Ολυμπιακός είναι στα… μαχαίρια, με αφορμή την χορηγία του ΟΠΑΠ.

FF227E566E0D86E89FE858939C397DD0Τα χρήματα που έλαβε η ΑΕΚ από τον ΟΠΑΠ με την μορφή χορηγίας, αποτέλεσαν το εναρκτήριο λάκτισμα μίας κόντρας επιχειρηματικών γιγάντων.

Του Βαγγέλη Μαρινάκη ως προέδρου του Ολυμπιακού και του Δημήτρη Μελισσανίδη ως προέδρου του ΟΠΑΠ και αφεντικoύ της Ένωσης…

Όλα ξεκίνησαν την Τετάρτη, όταν οι «ερυθρόλευκοι» διέρρευσαν τα παράπονά τους για το γεγονός οτι η ΑΕΚ παίζοντας στην Fooballleague 2 πήρε περίπου τα ίδια χρήματα με τους Πρωταθλητές.

2 εκατομμύρια οι Πειραιώτες, 1,9 η Ένωση.

Μάλιστα ξεκαθάριζαν πως θα δεχθούν την προσφορά για εφέτος και θα ψάξουν αλλού για βασικό χορηγό. Κάτι που προκάλεσε την απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο «Τίγρης» όταν ρωτήθηκε σχετικά, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας της ΑΕΚ, ήταν ιδιαιτέρως καυστικός με αυτά που είπε: «Αυτά που ήξεραν να τα ξεχάσουν. Αυτά που κάνανε τα τελευταία 15 χρόνια να τα ξεχάσουν. Έχουν καταστρέψει το ποδόσφαιρο.

Εμείς δεν ασχολούμαστε με κανέναν, οι άλλοι ασχολούνται με μας. Είναι δυνατόν να ασχολούνται με την ΑΕΚ στην Γ” Εθνική; Με τον Μανδραϊκό θα παίζουμε».

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας: «Με αυτούς που φοράνε φουρό και δεν πηγαίνουν στρατό εγώ δεν έχω επαφή. Τους θεωρώ αλβανικές κ….ες. Βεντέτες ανοίγω με εκείνους που φορούν παντελόνια.

Προσπαθούν να κάνουν πόλεμο με εφημερίδες. Εγώ έχω μάθει να τα βάζω με άντρες και όχι με τύπους που πολεμούν με νεροπίστολα. Τι σημαίνει ότι η ΑΕΚ πήρε χορηγία σαν ερασιτεχνικό σωμάτιο του χρόνου θα είμαστε επαγγελματικό (γέλια)».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By