Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Π. Καμμένος: Ενιαίο μέτωπο με ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis
fosphotos.com | Kostantinos Tsakalidis

Κάλεσμα για τη δημιουργία ενός ενιαίου μεγάλου αντιπολιτευτικού μετώπου σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ έχει ήδη απευθύνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, όπως δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Έχω καλέσει Τσίπρα και ΚΚΕ να μιλήσουμε για να δημιουργήσουμε ενα μεγάλο μέτωπο για να αντιμετωπίσουμε την ξένη κατοχή με όλες τις διαφωνίες μας, για να δημιουργηθεί αντίσταση του ελληνικού λαού (…) η ξένη κατοχή παραβιάζει το σύνταγμα» τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι με την τρόικα έχει καταργηθεί η νομοθετική εξουσία.

Ο Π. Καμμένος αναφερόμενος σε πολιτικές διαφορές που έχει με τον ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικά θέματα όπως η λαθρομετανάστευση, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές πως η αξιωματική αντιπολίτευση έχει μαλακώσει τη θέση της.

Σε ότι αφορά την αναδιάρθρωση των εφοριών σχολίασε ότι «αντί να ανοίγουν ΔΟΥ κλείνουν ΔΟΥ, γιατί θέλουν να πάνε στις εισπρακτικές εταιρείες» χαρακτηρίζοντας ως «μπράβους της ημέρας και όργανα των τραπεζιτών» της εταιρείες αυτές.

Για το πετρέλαιο τόνισε ότι «μειώθηκαν κατά 30% τα έσοδα με την εξίσωση στο πετρέλαιο. Αν κατέβαζαν το πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης στο 1 ευρώ και έσοδα θα είχαν, και θέρμανση στα σχολεία, στα πανεπιστήμια και στα σπίτια θα υπήρχε και θα αντιμετωπιζόταν και το λαθρεμπόριο καυσίμων» δήλωσε.

(Πηγή: skai.gr)

 

By