Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Π. Καμμένος: Κατά κυβέρνησης, Γερμανίας και τραπεζών

«Οι ΑΝ.ΕΛ. δέχθηκαν επιθέσεις με όλα τα μέσα»

 

KammenosΤις εργασίες του ιδρυτικού συνεδρίου της νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων άνοιξε το Σάββατο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, εξαίροντας τον κινηματικό χαρακτήρα της νεολαίας, τονίζοντας ότι προέκυψαν μέσα απο τα κινήματα της πλατείας και τους δικτυακούς τόπους.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι το κόμμα του δέχθηκε επιθέσεις με όλα τα μέσα, συκοφαντήθηκε και επλήγη απο αποστασίες όπως είπε, αλλά «αποδειχθήκαμε πιο δυνατοί απο αυτούς» όπως είπε.

Παράλληλα εξήρε τον ρόλο του διαδικτύου στην ενίσχυση και ενδυνάμωση του κόμματός του, και είπε ότι ήταν μια άμυνα απέναντι στις επιθέσεις που δέχονταν απο τα κατεστημένα ΜΜΕ. Ζήτησε από τη νεολαία να αμφισβητήσει «ακόμη και εμάς τους ίδιους» και είπε ότι «τα όνειρά μας δεν τα παραδίδουμε σε κανέναν».

 

Κατά των τραπεζιτών

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτέθηκε επίσης σε τραπεζίτες υποστηρίζοντας ότι «ταϊζουν μεγάλα συγκροτήματα του Τύπου».

 

Υπό κατοχή η Ελλάδα

Ο κ. Καμμένος είπε πως για το κόμμα του «η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή», πως «έχει καταργηθεί το Σύνταγμα» το οποίο όπως υποστήριξε «δεν λειτουργεί», ενώ τόνισε ότι «τώρα δεν υπάρχει νομιμότητα και πως η παραγραφή αδικημάτων αρχίζει μετά την εφαρμογή της νομιμότητας».

Ο ίδιος είπε ότι κάποιοι σήμερα δείχνουν την Κύπρο και λένε στους Έλληνες πως εάν δεν υποταχθείτε θα πάθετε χειρότερα.

«Όχι κ. Μέρκελ και κ. Σόϊμπλε. Δεν θα συμβιβαστούμε και θα σας ανατρέψουμε. Τα ίδια έλεγαν οι τούρκοι, και οι γερμανοί στην κατοχή αλλά οι Έλληνες αντιστάθηκαν» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

 

Κατά του Γ. Στουρνάρα

Ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα τον οποίο αποκάλεσε «υπάλληλο του Eurοgroup» και κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για την στάση της απέναντι στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν την Κύπρο.

 

By