Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ με δέκα δολάρια

Ενα ραντεβού με τον Τζορτζ Κλούνεϊ, μία βόλτα μαζί του στο κόκκινο χαλί…

2Ο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα για να βοηθήσει το Σουδάν. Ο Κλούνεϊ αποφάσισε να κάνει ένα διαγωνισμό με έπαθλο τον ίδιο. Για να πάρει μέρος κάποια ενδιαφερόμενη αρκεί να δώσει δέκα δολάρια, ενώ υπάρχουν και προσφορές για περισσότερες συμμετοχές. Για παράδειγμα για 10 «κλήρους» θα πληρώσει κάποια επτά δολάρια για την καθεμία, ενώ υπάρχει πακέτο 3.000 συμμετοχών στο διαγωνισμό με κόστος 2,5 δολάρια η κάθε μία.

Τι θα ζήσει λοιπόν η τυχερή στις 4 Φεβρουαρίου; Θα «πετάξει» στη Ν. Υόρκη- με καλυμμένα τα έξοδα για τα εισιτήρια και το ξενοδοχείο- θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες στο περίφημο «Late Show» του Ντέιβιντ Λέτερμαν όπου θα εμφανιστεί ο Κλούνεϊ και στη συνέχεια θα απολαύσει την προσοχή που έχουν όλοι οι αστέρες. Θα είναι η συνοδός του ηθοποιού στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του, ενώ θα βρεθεί μαζί του και στο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Ολα αυτά για την οργάνωση Satellite Sentinel Project του Κλούνεϊ, που μεταξύ άλλων παρακολουθεί την κατάσταση στο Σουδάν, προσπαθώντας να αποτρέψει εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Και ποιος ξέρει, μπορεί η τυχερή να είναι εκείνη που θα καταφέρει να πείσει τελικά τον Κλούνεϊ να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By