Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ραντεβού στην Αυστρία για Αμπιντάλ και Ολυμπιακό…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου την απόκτηση του Ερίκ Αμπιντάλ και ο σπουδαίος Γάλλος αμυντικός ανήκει και επισήμως στην πειραϊκή ομάδα, η οποία απέκτησε τα δικαιώματά του από την Μονακό.

abidal_0507003

Ο Αμπιντάλ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου τον υποδέχτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο θα έχει διάρκεια ενός έτους με οψιόν ανανέωσης όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

abidalproedros

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από τη Μονακό, του ποδοσφαιριστή Ερίκ Αμπιντάλ».

Ο Αμπιντάλ πήε το πρωί στο θεραπευτήριο Metropolitan, όπου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Αυτές διήρκεσαν για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να μεταβεί μετά το μεσημέρι για τον ισοκινητικό έλεγχο και τον έλεγχο δύναμης και αντοχής, στον οποίο υποβάλλονται όλοι οι υποψήφιοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

abidal_0507001

Το απόγευμα ο Αμπιντάλ έφτασε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, εκεί συζήτησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τις τελευταίες λεπτομέρειες, πριν υπογράψει το συμβόλαιό του και αποτελέσει και επίσημα, πλέον, μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας.

Μετά τις υπογραφές ο Αμπιντάλ αναχώρησε για τη χώρα του. Αφού μαζέψει τα πράγματά του, θα δώσει το παρών στην Αυστρία, όπου η ομάδα θα βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας για να πραγματοποιήσει το πρώτο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της.

By