Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ραούλ Μπράβο: «Σε αυτό το γήπεδο όλα μπορεί να συμβούν… Περνάει ο Ολυμπιακός»

Ο Ραούλ Μπράβο επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος του Ολυμπιακού και ο Ισπανός αμυντικός της Βέροιας πήρε το ζεστό χειροκρότημα από τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων».

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁΟ Ισπανός αμυντικός στις δηλώσεις του στάθηκε στον τρόπο υποδοχής του στην έδρα του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

«Αισθάνθηκα σαν να ήμουν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ραούλ Μπράβο, όταν άκουσε το όνομά του. Παράλληλα μίλησε για τη Βέροια και την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Champions League.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

*Πρώτη φορά αγωνίστηκες στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος. Πώς ήταν αυτό το συναίσθημα;

«Ένιωσα πάρα πολύ όμορφα. Ο κόσμος με αντιμετώπισε με πολύ καλό τρόπο Έδειξαν ότι έχουν καλή άποψη για εμένα, ότι με συμπαθούν παρότι πλέον αγωνίζομαι σε μια άλλη ομάδα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Να βλέπεις τον κόσμο να αναγνωρίζει την προσφορά σου ακόμα και όταν έχεις αποχωρήσει από το σύλλογο. Βέβαια δεν ήταν και τόσο εύκολο, αλλά αυτά συμβαίνουν στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή».

*Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν και το όνομά σου, ρυθμικά, κάποια στιγμή από την εξέδρα.

«Ναι αυτό είναι αλήθεια. Όταν άκουσα από την εξέδρα να φωνάζουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, “Ραούλ, Ραούλ”, ένιωσα ιδιαίτερα. Είναι μια σχέση που παραμένει δυνατή, αν και έχω αποχωρήσει εδώ και μερικά χρόνια από την ομάδα. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης».

*Κάνατε μια καλή εμφάνιση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Σταθήκατε πολύ καλά σχεδόν έως το φινάλε, όταν και δεχθήκατε δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά;

«Έτσι είναι πάντα με τις μεγάλες ομάδες. Ένας αγώνας ολοκληρώνεται όταν σφυρίζει ο διαιτητής. Εμείς προσπαθήσαμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε για 88 λεπτά, αλλά στο τέλος η εμπειρία και η διαφορά ποιότητας του Ολυμπιακού έπαιξαν το ρόλο τους. Αυτή είναι η διαφορά των μεγάλων ομάδων που μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να φτάσουν σε ένα ανάλογο αποτέλεσμα».

*Τι άποψη έχεις για τον Ολυμπιακό; Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του. Τώρα ήσουν αντίπαλος σε αυτό το ματς. Πώς τον βλέπεις φέτος;

«Νομίζω ότι η ομάδα έχει δουλέψει αρκετά και δείχνει πως έχει μεγάλες δυνατότητες. Εξάλλου με τη βοήθεια του κόσμου της είναι ακόμα πιο δυνατή και αυτό είναι ένα μεγάλο όπλο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

*Σου προκάλεσε εντύπωση η νίκη που σημείωσε την περασμένη Τρίτη; Πιστεύεις ότι μπορεί να προχωρήσει και φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Σε αυτό το γήπεδο όλα μπορούν να συμβούν. Είδαμε ότι κέρδισε ο Ολυμπιακός την Ατλέτικο Μαδρίτης, μια ομάδα πάρα πολύ ισχυρή. Η υπόθεση της πρόκρισης στον επόμενο γύρο δεν είναι εύκολη. Αλλά ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να κάνουν μεγάλα πράγματα. Κι αν τα κάνουν και σωστά όπως έγινε κόντρα στην Ατλέτικο, έχουν αρκετές πιθανότητες να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης».

By