Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Ραπόρτο» Δένδια σε Παπούλια για τον Ξηρό

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

dendiasA

Αιχμές για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης άφησαν ο τόσο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, όσο και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, που συναντήθηκαν σήμερα στο προεδρικό μέγαρο.

«Σας συγχαίρω για τη δουλειά που κάνετε. Χρειάζεστε όμως και τη στήριξη της Δικαιοσύνης» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη συνομιλία που είχε με τον υπουργό μπροστά στις κάμερες.

«Δυστυχώς, αρχίσαμε πολύ άσχημα το νέο έτος. Η Αστυνομία κάνει πάντα το καθήκον της, έχουμε πρόβλημα τρομοκρατίας, όχι μόνο εισαγόμενης, αλλά και εγχώριας» απάντησε ο κ. Δένδιας και συνέχισε με βολές προς τη Δικαιοσύνη: «Η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Έχει οδηγήσει στη Δικαιοσύνη πολλούς από αυτούς, όμως πολλοί τρομοκράτες είναι ελεύθεροι. Είναι πολύ στενόχωρο αυτό που έγινε σήμερα» (σ.σ. την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού).

«Για να βγει η χώρα από την κρίση, που δεν είναι μόνο οικονομική, θα πρέπει όλοι οι πολιτειακοί θεσμοί να κάνουν καλά τη δουλειά τους και να κάνουν σωστά το καθήκον τους. Άλλωστε, οι σφαίρες των τρομοκρατών στρέφονται κατά των ανέργων» κατέληξε ο κ. Δένδιας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By