Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ραχήλ Μακρή στο thepaper: Δεν φλερτάρουμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αυτά είναι κουτσομπολιά

«Ας πάψουμε την παραπληροφόρηση» τονίζει η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ

makri

Στη κουτσομπολίστικη διάθεση κάποιων αποδίδει τα σενάρια περί φλερτ μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ με αφορμή την παρουσία της στη χθεσινή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ  η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή.

«Το να συμπράτεις με δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου προκειμένου να υπερασπιστείς τη δημόσια περιουσία του τόπου που αυτή τη στιγμή εκποιείται, δεν πρέπει να αποτελεί αντικείμενο παραπολιτικών σχολίων και κουτσομπολιού» σχολιάζει  σε δηλώσεις της στο ThePaper η κ. Μακρή και τονίζει :  «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε αποδείξει ότι δεν έχουμε στεγανά όταν πρόκειται για ζητήματα εθνικής σημασίας. Χαιρόμαστε που ο ΣΥΡΙΖΑ αντιλήφθηκε αυτό που εδώ και 2,5 χρόνια έχουμε αποκαλύψει στη Βουλή με έγγραφα, που φέρουν την υπογραφή Σαμαρά, για το σχέδιο ξεπουλήματος της ΔΕΗ. Ας κοιτάξουμε λοιπόν την ουσία και ας πάψουμε την παραπληροφόρηση».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ δηλώνει πως το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμπράττει με το ΣΥΡΙΖΑ σε θέσεις που το κόμμα της έχει ήδη προτάξει και «τίποτα παραπάνω» και καταλήγει χαρακτηριστικά : » Όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις οφείλουμε να υπερασπιστούμε τη δημόσια περιουσία πάνω και πέρα από τις ιδεολογικές μας διαφορές. Αυτές θα τις βρούμε μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας».

By