Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ρωσία: Καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Χίτλερ»

Η νικήτρια θα πάρει δώρο ένα ειδικά σχεδιασμένο κόσμημα με σύμβολα του καθεστώτος του Χίτλερ

r2

Νεοναζί της Ρωσίας διοργανώνουν τον πρώτο διαγωνισμό καλλιστείων για την ανάδειξη της «Μις Χίτλερ«, της πιο όμορφης ναζίστριας στην χώρα δηλαδή.

Επίσημα ο τίτλος της νικήτριας θα είναι «Μις Όστλαντ» και η ονομασία είναι εμπνευσμένη από το όνομα που είχε δώσει ο Αδόλφος Χίτλερ στην περιοχή της Ουκρανίας και της Βαλτικής, όταν ήταν υπό την κυριαρχία του Γ” Ράιχ.

Αυτό που ζητούν οι διοργανωτές από τις υποψήφιες όπως φαίνεται είναι να ποστάρουν μια φωτογραφία τους στο ναζιστικό τους γκρουπ στο ρωσικό «Facebook», η οποία θα «πιστοποιεί» τόσο την ομορφιά τους όσο και τα φρονήματά τους.

Σύμφωνα με την ρωσική ιστοσελίδα Vocativ, μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 14 γυναίκες από διάφορες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και περιοχές της Ρωσίας.

r11

Οι υποψήφιες ενθαρρύνονται ακόμα να γράψουν κάτω από τις φωτογραφίες τους γιατί «αγαπούν και τιμούν το Γ” Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ».

Η σελίδα έχει περισσότερους από 7.000 που την ακολουθούν και είναι διανθισμένη με φωτογραφίες ηγετικών στελεχών των Ναζί και τη δική τους εκδοχή της ιστορικής αλήθειας.

Η νικήτρια του διαγωνισμού, όπως αναφέρεται, θα λάβει ως δώρο ένα ειδικά σχεδιασμένο κόσμημα με σύμβολα του καθεστώτος του Χίτλερ.

By