Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σάλος στην Κρήτη με δολιοφθορά σε πούλμαν παιδικής ομάδας!

barcelona-monofatsiou-2Χάρις στην εμπειρία ενός οδηγού πούλμαν, η Κρήτη και γενικότερα η Ελλάδα γλίτωσε από μία μεγάλη τραγωδία, με θύματα αρκετά παιδιά. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, εξιστορώντας αυτό το απίστευτο περιστατικό…

Η τοπική ομάδα του Μονοφατσίου, διαθέτει ένα λεωφορείο που παίρνει τα παιδιά από τα γύρω χωριά, για να πάει για προπόνηση. Μία διαδρομή δηλαδή που αποτελεί καθημερινή ρουτίνα για τον οδηγό της. Ωστόσο την Κυριακή κάτι δεν πήγαινε καλά…

Έτσι, αποφάσισε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου και να φωνάξει τον μηχανικό για να το ελέγξει, ο οποίος διαπίστωσε πως το μπουλόνια είχαν ξεβιδωθεί. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχει συμβεί από μόνο του.

Όπως είναι λογικό οι παράγοντες της ομάδας, αλλά και οι γονείς των παιδιών σοκαρίστηκαν με την είδηση αυτή και σύμφωνα με το site «topikokritis» αναμένεται να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα φόνου, εγκληματική ενέργεια και δολιοφθορά.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα Μονοφατσίου αποφάσισαν την αναστολή κάθε δραστηριότητας του σωματείου, προκειμένου να διασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των παιδιών.
[space size=»30″]

By