Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάντος: «Κάποιοι παίκτες δεν κατάλαβαν…»

«Η Κολομβία ήταν καλύτερη και κέρδισε δίκαια», είπε ο Φερνάντο Σάντος στη συνέντευξη τύπου κι ενώ νωρίτερα είχε ξεκαθαρίσει πως, αν μιλήσουμε για αδικία θα είναι σαν να μην βλέπουμε την αλήθεια.

Colombia v Greece: Group C - 2014 FIFA World Cup Brazil

Ο Πορτογάλος δεν «κρύφτηκε» ούτε μπροστά στους δημοσιογράφους, παρέμεινε αφοπλιστικά ειλικρινής:

«Συγχαρητήρια στην Κολομβία. Ήταν καλύτερη ομάδα και δίκαια νίκησε με 3-0. Ήμασταν καλοί όμως δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε ευκαιρίες, κάναμε προσπάθεια αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας».

Αν ρίχνει ευθύνες στον Χολέμπας για τη φάση του πρώτου γκολ: «Δεν είναι θέμα Χολέμπας. Ξέρουμε τον Κουαδράδο ότι είναι πολύ καλός παίκτης οπότε δεν είναι θέμα μόνο του Χολέμπας. Έγιναν λάθη και τα πληρώσαμε».

Για το αν ήταν θέμα ψυχολογικής κατάρρευσης που έφερε το τρίτο κολομβιανό γκολ, εκεί ο Σάντος …τα έριξε:

«Κάποιοι παίκτες, όχι όλοι, δεν κατάλαβαν ότι παίζουν στο Μουντιάλ και ότι υπάρχει συνέχεια. Ότι υπάρχουν κι άλλα ματς. Δεν θέλω να τους κατηγορήσω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπαθήσαμε αλλά κάναμε λάθη».

Και, σε ό,τι αφορά τη συνέχεια: «Δεν είναι τραγωδία. Είναι μια ήττα που δυσκολεύει την κατάσταση. Θα μιλήσω με τους παίκτες μου, θα δούμε τα λάθη μας για να διορθώσουμε την κατάσταση και στα δύο επόμενα ματς θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Βαγγέλης Μελέκογλου

By