Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σήμερα η απολογία του Χ. Τομπούλογογλου για την «δωρεά»

Φωτογραφία- ντοκουμέντο με τον Χάρη Τομπούλογλου να λαμβάνει ένα φάκελο ήρθε στο φως της δημοσιότητας 

tombou2

Με ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα στις 18.00 απόγευμα η απολογία του πρώην προέδρου του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου  στην ανακρίτρια Διαφθοράς για την μίζα των 25.000 ευρώ από διαφημιστική εταιρεία που είχε αναλάβει έργο για το νοσοκομείο μετά από διαγωνισμό.

tombouBBB

Εν τω μεταξύ, φωτογραφία- ντοκουμέντο με τον Χάρη Τομπούλογλου να λαμβάνει ένα φάκελο παρουσίασε ο σταθμός EXTRA 3. Σύμφωνα με το δικηγόρο της διαφημιστικής εταιρείας Άγη Τάτση, είναι η στιγμή που o πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου παίρνει το φάκελο με τα 25.000 ευρώ που είχε απαιτήσει από την εταιρεία.

Ο άνθρωπος που διακρίνεται να δίνει το φάκελο στον πρώην πλέον πρόεδρο του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, και φέρεται να οδήγησε στη σύλληψή του για τη μίζα των 25.000 ευρώ  φέρεται να είναι ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank Τάσος Γκιάτης, ο οποίος είχε αναλάβει το ρόλο του μεσάζοντα μεταξύ των δυο πλευρών.

Σε ανακοίνωση του ο κ. Γκιάτης επισημαίνει: «Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον κάθε ενός από εμάς να συμβάλλουμε ενεργητικά στην αποκάλυψη κάθε κρούσματος διαφθοράς, ιδίως όταν αυτή εμφανίζεται σε ευαίσθητους τομείς του Δημοσίου, όπως τα Νοσοκομεία.

Με τη συγκεκριμένη υπόθεση, η εμπλοκή μου συνίσταται στην καταγγελία στις Αρχές των όσων περιήλθαν σε γνώση μου, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο όποιος επίορκος κρατικός λειτουργός.

Χωρίς να σχετίζομαι με οποιονδήποτε τρόπο με την ουσία της υπόθεσης, κατήγγειλα την υπόθεση διαφθοράς, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος μας, η σιωπή απέναντι στη διαφθορά, είναι συνενοχή».

Διαβάστε επίσης: Οι διάλογοι που καίνε τον Τομπούλογλου

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By