Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σήμερα η κηδεία των Φουντούλη – Καπελώνη

Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής – Βρέθηκε και άλλος κάλυκας – Εξετάζουν βίντεο και αυτόπτες μάρτυρες

FountoulisΤο τελευταίο αντίο λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι στους δύο νεαρούς που δολοφονήθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.

Η κηδεία του 26χρονου Γιώργου Φουντούλη θα γίνει στις 15:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Παλαιό Ηράκλειο ενώ του 22χρονου Μανώλη Καπελώνη θα γίνει στην περιοχή της Αρτέμιδας.

Πάντως η οικογένεια του Γ. Φουντούλη έχει εκφράσει την επιθυμία της να μην παραστεί στην κηδεία κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα.

«Δεν θέλουμε αίμα, το παιδί μας πότισε την άσφαλτο με το αίμα του, ούτε τιμή, γνωρίζουμε την ακεραιότητα και την εντιμότητα του παιδιού μας. Η οικογένεια δεν επιθυμεί να παρευρεθεί κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα», ανέφερε την Κυριακή σε μήνυμά του μέσω facebook ο πατέρας του θύματος, Λάμπρος Φουντούλης.

Την ίδια ώρα σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του βαριά τραυματισμένου 29χρονου Αλέξανδρου Γέροντα, ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στην Εντατική.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για τον εντοπισμό των δραστών.

Το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε και 13ος κάλυκας των 9mm στο σημείο της επίθεσης και εστάλη για εργαστηριακή εξέταση. Ήδη υπενθυμίζεται είχαν βρεθεί άλλοι 12 κάλυκες των 8 χιλιοστών όπλου Zastava, το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί με άλλη υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, καθώς και το καταγεγραμμένο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By