Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σίμος Κεδίκογλου κατά Χρυσής Αυγής

Διπλή επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε ο Σίμος Κεδίκογλου, απορρίπτοντας τα σενάρια συνεργασίας και χαρακτηρίζοντας απαράδεκτα τα επεισόδια στο Μελιγαλά.

KedikoglouΟ κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1 χαρακτήρισε απαράδεκτα τα χθεσινά γεγονότα στο μνημόσυνο για τα θύματα της Πηγάδας στον Μελιγαλά.

«Οι Χρυσαυγίτες προπηλάκισαν τους συγγενείς των θυμάτων που υποτίθεται ότι ήθελαν να τιμήσουν. Βιαιοπράγησαν εις βάρος του δημάρχου που ψήφισαν οι συγγενείς των θυμάτων», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε: «Οι Χρυσαυγίτες μπήκαν σαν τους Γερμανούς στον Μελιγαλά», τονίζοντας ότι σε κάθε περίπτωση «οι απόπειρες δημιουργίας εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων πρέπει να μας βρουν όλους απέναντι».

Ο κ.Κεδίκογλου παράλληλα διέψευσε τα σενάρια για συνεργασία Ν.Δ- Χ.Α μέσω του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel. Ερωτηθείς σχετικά με αφορμή την επίθεση Χρυσαυγιτών κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα και την έλλειψη καταδίκης από το κόμμα της Ν.Δ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ότι «δεν υπάρχει τίποτε από αυτά τα σενάρια, τα οποία προέρχονται από τους πολιτικούς μας αντιπάλους», προσθέτοντας: «Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τα γεγονότα στο Πέραμα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By