Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σακελλαρίδης: Θα είμαστε στον β΄γύρο των εκλογών

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει και στην ουσία ο κ. Καμίνης τα άφησε την τελευταία στιγμή και μπήκε στη λογική του δημάρχου που κόβει κορδέλες»

sakkelaridis

Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών στον δήμο της Αθήνας εμφανίστηκε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο  ραδιόφωνο του ΒΗΜΑ FM εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα περάσει στον β΄γύρο εκλογών.

 Παράλληλα, επέκρινε τον Γιώργο Καμίνη, λέγοντας ότι το κόστος της εξυγίανσης στην οποία αναφέρεται συνίσταται στη διάλυση των υπηρεσιών του δήμου και στις απολύσεις  των συμβασιούχων.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν γίνει και στην ουσία ο κ. Καμίνης τα άφησε την τελευταία στιγμή και μπήκε στη λογική του δημάρχου που κόβει κορδέλες» τόνισε . Σε ότι αφορά το  κοινωνικό έργο του Δήμου, ο κ. Σακελλαρίδης αμφισβήτησε τα στοιχεία που έχει παρουσιάσει ο κ. Καμίνης, τονίζοντας  ότι «δεν προκύπτει από πουθενά» ότι σιτίζονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες 20.000 άνθρωποι. «Είναι ένα φουσκωμένο νούμερο, που δεν προκύπτει από τη λειτουργία των κοινωνικών υπηρεσιών της πόλης που λειτουργούν από το υστέρημα και τον κόπο των πολιτών. Επομένως, το κοινωνικό έργο του κ. Καμίνη στην ουσία βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε χορηγούς. Είναι σημαντικό να βοηθάς συνανθρώπους, αλλά δεν μπορείς να επαφίεσαι αποκλειστικά σε κάποιους χορηγούς» 

By