Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σακελλαρίδης: Ο απολογισμός του Γ.Καμίνη είναι απελπιστικά φτωχός

 Η Αριστερά δεν λειτουργεί πολιτικάντικα, δεν λειτουργεί ως μαγαζί παλετειακών σχέσεων και δεν φοβάται τις διαφωνίες

sakellaridis600_170314

Για «πανικόβλητη μικροπολιτική τακτική» του  Γιώργου Καμίνη κάνει λόγο σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο υποψήφιος δήμαρχος Γαβριήλ Σακελλαρίδης επισημαίνοντας παράλληλα ότι «ο απολογισμός του Γιώργου Καμίνη είναι απελπιστικά φτωχός». Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ  ξεκαθαρίζει  ότι δεν ζητά «λευκή επιταγή»

«Έχουμε ξεκαθαρίσει πως για το καλό της πόλης δεν θα διστάσουμε να συγκρουστούμε με καμία κυβέρνηση. Δεν έχω κρύψει την πολιτική μου ταυτότητα, είμαι περήφανος γι’ αυτήν . Αλλά είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα ο θεσμικός ρόλος του δημάρχου», επισημαίνει και προσθέτει: «Η Αριστερά δεν λειτουργεί πολιτικάντικα, δεν λειτουργεί ως μαγαζί παλετειακών σχέσεων και δεν φοβάται τις διαφωνίες»

Αναφερόμενος στους ψηφοφόρους της  Χρυσής Αυγής τονίζει ότι  έχουν προσωπική ευθύνη προσθέτοντας ότι όποιος ενισχύει «τις συμμορίες του μίσους και του φόβου κάνει το χειρότερο πράγμα στον εαυτό του, στα παιδιά του και στην κοινωνία». Μάλιστα, δεσμεύεται ότι ως δήμαρχος «χειραψίες πολιτικού πολιτισμού, όπως έκανε ο κ. Καμίνης με τον Μιχαλολιάκο, δεν πρόκειται να ανταλλάξουμε».

 

By